Kontakt

Ondřej Kalivoda (Tábor)

mobil: 775 07 07 39
email.: kali@kali.cz
web: www.kali.cz

Sokolovská 2369, 390 03 Tábor

fakturační údaje:

Ondřej Kalivoda

  • sídlo: Sokolovská 2369, 390 03 Tábor
  • IČ: 735 48 022
  • účet: Česká spořitelna a.s. č. účtu: 0708149329/0800
  • Živ. list: OŽÚ MÚ Tábor Evid. č. 330801-48978-00

Kontaktní formulář

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ondřej Kalivoda, sídlo: Sokolovská 2369, 390 03 Tábor zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
tvorba www stránek

Kalivoda Ondřej / KALI.cz
Sokolovská 2369 Tábor
e-mail: kali@kali.cz
tel.: 775 07 07 39
www.kali.cz

SEO webu sledují SEO nástroje.cz